Intradas Predator udsolgt!

2

PredatorDet amerikanske filmmusiklabel Intrada udgav – ud af det blå – Alan Silvestris score til Predator (den oprindelige fra 1987) for to dage siden – den 2. august. Abonnerer man på Intradas nyhedsbrev, fik man nyheden ved sent om aftenen på dagen, albummet blev sendt på gaden, men hvis man ikke allerede har bestilt sit eksemplar, kan man godt glemme det – de 3000 eksemplarer er ifølge Intradas hjemmeside allerede udsolgt!

Sidst Predator udkom, var i 2003 som en del af Varèse Sarabandes CD Club-serie; en udgivelse der for længst er udsolgt og kun kan erhverves i dyre domme på eBay. Formentlig går det på samme måde med Intradas udgivelse, der er en remastered udgivelse, baseret på nyligt fundne bånd fra de oprindelige recording sessions og efter sigende med bedre lyd end Varèses nu syv år gamle udgivelse.

Predator er fortsat ét af Alan Silvestris mest populære scores, og lur mig om der ikke med tiden nok skal komme endnu en udgivelse af scoret.


Kommentarer

2 kommentarer to “Intradas Predator udsolgt!”
  1. Jesper Hansen siger:

    Jeg var en af dem der var heldige at finde Varèse udgivelsen til fornuftige penge, og ELSKER det score!! Kan godt forstå den er blevet udsolgt på rekordtid…

  2. Mark Malmstrøm siger:

    jeg har to udgaver af INTRADAs PREDATOR men jeg er ikke enig med at den kom ud af det blå. Titlen var allerede gættet blandt forum-medlemmer på FSM og INTRADA.

Sig din mening

Læg en kommentar...
og hvis du vil et have et billede ved siden af din kommentar, så få dig en gravatar!